TERUGBLIK

De 14e HEN & WEERUM gehouden op 18 maart 2012, stond geheel in het teken van de Stichting ALS op de weg!
Wandelvereniging ’t Lup overhandigde zondag 1 april 2012 met trots een cheque ter waarde van 2.250 euro aan Stichting ALS op de weg!

H&W Cheque aanbieden

Daan Kroesen (midden) van wandelvereniging ’t Lup overhandigt de cheque aan Sytze en Trudi van Koningsveld.

Deze opbrengst kwam tot stand door de geweldige inzet van ruim 50 vrijwilligers, de medewerking van vele sponsors, speciale acties en natuurlijk de massale deelname. De wandeltocht werd bezocht door bijna 1000 deelnemers.

ALS is een dodelijke spier-zenuwziekte. De stichting ALS op de weg! is opgericht door de inmiddels overleden ALS patiënt Eelco van Koningsveld (38 jr.) en heeft als doel om snel en doeltreffend hulpmiddelen uit te lenen aan ALS-patiënten.

Namens de stichting namen zijn ouders verrast en dankbaar de cheque in ontvangst. De leden van ’t Lup waren daarvoor speciaal van Ulft naar hun woonadres in Doetinchem gewandeld. Sytze van Koningsveld stelde aangedaan vast dat door deze initiatieven Eelco voortleeft en zijn laatste wens via de stichting kan worden gerealiseerd. Trudi van Koningsveld vulde aan dat mede door deze actie er nu een 4e rolstoelauto in bruikleen wordt gegeven aan een ALS patiënt.
Wandelvereniging ’t Lup sluit hiermee een hele bijzondere editie van de HEN & WEERUM af.

Reacties zijn gesloten.